May 27, 2009

Home » , » Perancangan....

Perancangan....

Blog nie da masuk taon ke-3 da kalo diikutkan...huhu. Bergerak dengan nama yang sama sejak 30 Julai 2007 (Berjalan Menuju Kebenaran) sampai tarikh hari nie 27 Mei 2009 masih dengan nama yang sama. Maybe nama nie akan dikekalkan kot. Huhu..sekadar merancang.

Aku still dalam proses mencari dan mengumpul sumber kewangan. Insya Allah da cukup nanti aku akan beli domain sendiri untuk blog nih. Insya Allah lepas nie xde .blogspot.com da kot kat blog nih..huhu (xtau laa bila..tp suatu hari nanti laa). Sekadar merancang jugak.

Target aku jugak kot. Alang2 belajar ICT mst rr kna praktikkan. So x salah klu test kat blog nie sebab nie hak aku laa kan...hehe. Kalo boleh aku nk cuba create template sendiri untuk blog nie. Kalo boleh 100% design blog buatan sendiri laa..hehe. Takat yang ad sekarang nie pn kalo ak modified balik, modification sekadar 20% je kot. So design dy bkn completely dr aku laa..huhu. Sekadar merancang laa jugak.

Tapi segala perancangan itu akhirnya ditentukan Allah juga kerana Allah itu sebaik-baik perancang.

ومكروا ومكرالله والله خير الماكرين

Rasanya banyak da jasa blog nie kot kat aku..huhu

Start dengan copy paste artikel dari blog orang laen...lama2 aku mula menulis artikel sendiri walaupn bahasa rojak..hehe. Then aku terus plak kepada tulis pasal hidup aku dan pendapat aku terhadap sst isu. Semakin lama blog nie jd cam agak fleksibel untuk semua perkara dari penulisan hal2 peribadi aku smpi laa pd membincangkan sst isu. Pengalaman menjadi blogger..hehe. Insya Allah perkembangan dan revolusi ini akan terus berlaku kerana arus perubahan yang berlaku terhadap blog nie, dunia, diri aku serta pemikiran aku sekali.

Harap aku dapat terus ber'blogging' supaya aku dapat terus

BERJALAN MENUJU KEBENARAN


Revolusi Header Blog Berjalan Menuju Kebenaran


Header pertama
(nie lepas edit..nama asal Berjalan Menuju Kebenaran
..tp header 2 ak cari da hilang dah..lost dari PC ak)



Header ke-2


Header ke-3


Header ke-4


Header ke-5


Header ke-6

8 comments:

syamilnazmi said... [Reply to comment]

teruskanlah arip perancangan ko tu aku doakan je inipun dah ok dah

awe said... [Reply to comment]

ko mmg power arh arip
aku tabik toing3 kt ko (ayat bdak2 eshad)

erm..
papepon
truskanlah usaha ko dlm berdakwah ni
xsemestinya nak berdakwah kene jd ustz
tru ceramah2
keep it up

~bgga seyh jd dak skola ko~
huhu

~ain~ said... [Reply to comment]

bgus2..de wawasan..
keep it up..
moga sukses...

fadhli said... [Reply to comment]

weyh..apsl turun no 2??
haha..aku trun kow2 r..sdey giler..haha
weyh..vote aku byk2 sket..kah3

syafiqq1991 said... [Reply to comment]

Kan aku dah cakap,.. ko jenis mengaku orang punya tapi claim hak ko.. hehe.. dahle design ko kebas (ye kot), artilce pun sama.. Kat kisas tu takyah cakap lehhe... its ok.. now, pave yourself to change.. Thats great!!! I pray the best for u.. Ameen..

Anonymous said... [Reply to comment]

from abu

smart ar header 2nd & 3rd.
simple,cntik.header 1st poyo.
ltk gmbr sndri

Ruh Al-Jadid (روح الجديد) said... [Reply to comment]

to Fendi :

Ape kes kebas2 lak nih
ce ko bace tajuk kat header 2...
kan k tajuk blog Islam Namamu Teratas
2 kan blog ak yg ak da delete....
asal header 2 header Berjalan Menuju Kebenaran...adoyai Fendi..

idup keje nk kritik orang je..huhu

Firas said... [Reply to comment]

i still rememeber
first time ak tgk ko bkak blog kat mmu dulu
cam agak poyo r dak ni
nak bajet bhse sedap g copy org nye
tp skang dah ade rentak sniri
tu yg bagos
cam ak ni, baru bbrape bulan
nak kne mntak tnjuk ajar jat sifu arep lak pasni

keep it up!