May 7, 2009

Home » , , , , » 11 Mei - Tarikh Kemasukan Tingkatan 6

11 Mei - Tarikh Kemasukan Tingkatan 6

Errr..pehal aku wat post pasal form 6 lak nih???...hahaha

Jawapan pada soalan di atas :
Saje je...hahaha..

Actually 11/5 nie form 6 akan mendaftar..
so teka-teki budak KISAS batch 53 aka terjawab laa nanti...

Persoalan apa???

Jawapan :
persoalan sapa yang jadi stayer bakal terjawab laa...hahaha

Stayer...natang ape 2????

Jawapan :
duhh...sume nak jawab abis laa...hahaha
Stayer 2 adalah ex-student Kisas yg abiskan study sampai form 5 kt Kisas
then sambung belajar kat Kisas (samada amik STPM or STAM)
haa itu laa stayer namanye....hahaha

Jadi masa 2 laa nanti akan terjawab persoalan sapa yang akan stay kat Kisas
aku da terkeluar daripada list (wlupun ak slalu dikatakan stayer)
sebab ak da pilih UIA & UTP(still tggu 9/5 nie tau laa dpt ke x..doakan ak ek)
sbg destinasi pengajian aku yg seterusnya....hahaha

So pada geng2 batch 53 Kisas korang agak sapa bakal jadi stayer nanti??

Pesanan Arip pada bakal stayer & pelajar form 6 di Kisas :
  1. Jaga, Kekalkan & Tingkatkan Prestasi Tarbiyyah
  2. Jangan berselisih faham terhadap perkara yang x penting
  3. Utamakan yang lebih Aula' (tarbiyyah itu no 1 tp akademik bukan no 2)
2 je kot...ad lagi pesanan lain sbnrnye tp x pe laa
pndi2 laa sndr nak pikir...da besar & berakal da sume..haha

-sekian-

6 comments:

f a i z f a r h a n said... [Reply to comment]

ak jadi stayer la cmni..
HAHAHA

tim tam tom tem said... [Reply to comment]

ade ke sspe nak stay?
wait n see..
hopefully there is

sajeedhani. said... [Reply to comment]

wahhhaaaa.
mendebarkan.

syara said... [Reply to comment]

hmm.denga2 muslimat ramai.tyme keyc0wh dulu ah.
sap0 lah tu.h0h0

syafiqq1991 said... [Reply to comment]

Kala tarbiayah no 1 dan akedemik bukan no2...dah ko nak letak akedemik no3?? camtu... ish. ish. ish... biar betul...


and pesanan aku buat stayer. Jangan le korang ingat kepala korang sentiasa BETUL, TEPAT, and TAK BERKARAT.

Moga, faham le...

aku doakan korang berjaya semua...


and ARE-reep.. Don't u eva miss commenting at any of my posts!!!! Bear in ur mind in ur body which is like a bear... huhu. 1o1.

.:namakusab.: said... [Reply to comment]

menarik.
sape yg stay ek.
huhu..
x sabo nak tau.