Apr 7, 2009

Home » » 100th Posts + I've Got An Award

100th Posts + I've Got An Award

ku sebenarnya dok rpikir ape rr aku bende yang aku nak post dalam post ke-100 nih..
Alih2 dapat satu IM dari sumbody nih suh aku pg Blog dy & amik Award
Owh.....Aku dapat Award???? Cam tak caye je...kuikuikui...

Tapi apa2 pun nie laa award yang aku dapat untuk post yang ke-100 nih..
rase cambest lak kan...da 100 posts pastu dapat award..mmg smart



huhu....ok laa 2 kan...

****************************************************************

nak tulih banyak sangat lak kan
so ak wat format picture ckp laa kot
sori picture low quality sket..................
Pic ape ak nk letak...hahaha

Pic Senarai List Post2 ak dari Post 1 - Post 100
Klik utk Image lebih besar







7 comments:

mynmeisazm :) said... [Reply to comment]

waa dh 100 post ek ko..
aku baru 61..ha3

~Ms. Iva~ said... [Reply to comment]

wa..
award.. nak gak!!..

eh2.. xleh ltk dlm vamp blog..

nnt aku sndri kena ggt, sbb melanggar tradisi..

kahkahkah..

serunaiklang_91 said... [Reply to comment]

wah..tuah ayam nmpk di kaki..tuah blogger dari blog org...hahaha...(dapat award lah katakan....)

tahniah for ur 100th post...

and for the sporting award too...
(cewah...mmg sporting giler blog ni yer...hehehe)

Syahiran said... [Reply to comment]

haha//aku dah berapa ratus dah..archive dari taun 2006..blog teknodaie~

lilolurve said... [Reply to comment]

hermmm..
sapelah yg bg kamoo award tue yaa???
hahahaha~

syara said... [Reply to comment]

huh..100..patutla k0 perah perah idea smpai habes nk dpt 100 p0st..wakaka

ak..100.tggula ak jadi nenek..nnti smpai la 100

serunaiklang_91 said... [Reply to comment]

ok..baru sedar tak follow blog ni lagi...hehehe...

dah jadik dah follower ke 60...hahaha...lagi 40 ckpkan 100..