Mar 7, 2009

Home » , » Jadi MMU di Masjid

Jadi MMU di Masjid

Hari nie aku abiskan waktu pagi aku sepenuhnya kat masjid....hahaha..duk goyang kaki je..Ayah aku suh pegi masjid tolong pasangkan LCD Projector & Laptop kt masjid...ari nie JK Masjid ad meeting...so ak pun pegi rr...

Ayah aku ckp datang sblm 8.45 sbb nak start kul 9pg...so aku pn laju2 rr pegi sblm kul 8.45pg..Da sampai lak aku tengok masjid kosong...sape pun xde...hahahaha (sengal tul...btl k kat masjid nie) so aku dengan HP ak da rosak (nk ckp ak tengah xde handphone) gi laa cari Public Phone TM...pastu call ayah aku...ayah aku lak cakap japgi dia datang...so aku pun tunggu rr..dekat 1/2jam ayah aku x sampai2 lagi...masa 2 ada rr dalam 9.20pg x silap aku...mana ayah aku nih...JK Masjid pun da ad yg da datang da...so aku juz lapor diri & diorang bagi barang so aku pun juz gi pasang je laa..

Da abis pasang je...maka start laa meeting 2...so aku pun jadi tukang alih slide, scrolling dll...hahaha..nguap aku camnie...2 je rr keje aku...so secara x sengaja aku pun dengar rr ape yang Timb Pengerusi Masjid cakap...meeting start kul 10 abis kul 11.30...lps 2 aku pun da xde pape nak buat d
a..so nak balik umah rr..JK Masjid ckp lak jangan balik dlu ad nk makan2 nanti...Ok gak tue..huhuhu...ak pecut td x sarapan pun...hahaha.. Esok kena pegi lagi sebab ada Kursus Haji lak kat masjid... esok tu kira kali ke-3 aku jadi MMU kat Masjid.... 1st tyme lame daa..x ingat ari ape..tapi baru2 nie jugak laa...hahaha.. ad gak keje tyme cuti2 nie akhirnya...Jadi Technician Masjid pn jadi laa...


2 comments:

hanya.aku said... [Reply to comment]

woish.
baguz la kau.
bekhidmat untuk masjid.
keep it up..

Ruh Al-Jadid (روح الجديد) said... [Reply to comment]

haha..keje senang je 2..