Mar 29, 2009

Home » , , » Bayaran Web Batch

Bayaran Web Batch

To All Kisasian 53rd Generations....

seperti Mat Yan ada inform dalam web dia
leh bayar sama ada melalui akaun dia
or
melalui Wang Pos yang diposkan kepada aku & dia

Cara 1

transfer duit ke no akaun nie

Akaun Maybank :107255021844(Sabariah Bt. Amzah)
or
Akaun BSN : 0850029000130478 (Arif Aizuddin bin Mohd Saad)

p/s : sila emelkan slip bayaran korang kepada :
yanokage@gmail.com
kisasiantjn@gmail.com
yan_hokage@yahoo.com
kisasian_tjn@yahoo.com.my
(mne2 x kesah tapi tulung bg nma penuh korang & kelas msa f5)
(penting sbg bukti korang da bayar & supaya x berlaku songlap duit)


Cara 2

Melalui Wang Pos
nie alamat aku & Mat Yan

Arif Aizuddin
24, Jalan Makmur,
Taman Seri Serai,
34300 Bagan Serai,
Perak.
MY

Muhammad Syahiran
14,Lorong Sungai Dua, Sungai Dua
13800, Butterworth,
Seberang Perai Utara,
Pulau Pinang.
MY

p/s : same gak kena bagi nama & kelas masa f5

Seperti yang da diuar-uarkan Mat Yan
sape2 yang bayar akan diprovidekan dengan email percuma
name@kisas53rd.net


6 comments:

AxL VoGa said... [Reply to comment]

bayar brape rnggit?

serunaiklang_91 said... [Reply to comment]

haah..bapa hengget???

(sebok ah aku ni...hehehe)


peace*

Syahiran said... [Reply to comment]

bergantung kepada keikhlasan korang..setaun singgit..tapi elok bayar terus rm10 utk 10 tahun..

arep,jgn letak alamat aku..aku dah nak pindah umah..

mr koje said... [Reply to comment]

oo..okeh2..
kalo ade y escape x bayar camane???
tarikh last ble??

tim said... [Reply to comment]

huiyoo..kne bayar rupenye..

amiR muJahiD said... [Reply to comment]

erm,bley x suruh Mat Yan mai umah aku utk amik duit???
hahahahaha...
nnti bla dia da pindah,aku bg la k...
lgpun umah dia dkat jer...
malas r nak post2 nih...
huhu...