Jun 17, 2009

Home » , » Cerita Kucing...

Cerita Kucing...

Nie maybe juz respond untuk post Annas dalam blog dy...hehehe..so nie pun maybe post yg tak bape panjang...tp aku nk ckp je laa...KISAS nie penuh ngan kucing sampaikan satu ari 2 aku dengar ad suara2 sumbang yg ckp gini...hehe

Hadaf (Matlamat) KISAS Li Takhrij Al-Qaadah Al-Muttaqin wa Al-Muthaqqafin (Untuk melahirkan pemimpin bertaqwa dan berthaqafah or berintelek) kan...tp kt KISAS nie banyak kucing...myb leh tambah kot.. Litakhrij Al-Qittun Al-Muttaqin wa Al-Muthaqqafin (Untuk melahirkan kucing yang bertaqwa dan berthaqafah).....


masa aku dengar dalam pale otak aku kate gini "apakah???"

hehehe.....hadaf KISAS ditambah kerana kucing..adoyai..hehehe. Tapi mmg byk kucing. Ad area2 dy.
  1. Kucing Dewan Makan - ad lbey 10 kt sini
  2. Kucing 1st floor Khalid - x byk
  3. Kucing Blok Ali a.k.a. Kucing Musolla Saidina Ali - selalu mencelah msa org tgh solat
  4. Kucing Blok Omar
  5. Kucing Blok Thariq

ad lg kucing len kt area laen..hehe..yg 2 nnt suh org len cite lak..huhu



8 comments:

awe said... [Reply to comment]

hahaha..
lawak gile hadaf baru
aku rasa ok gaks kalo direalisasikan
huhu..

ni naseb baek aku xamek kesah sgt psal kucen kisas
kalo x
aku pun nk buat gak ah
post tntg jenayah2 yg kucen2 tu buat
dan
nama2 kucen yg tlah diberikan oleh penyayang kucen spt ecah nazirah
(kan ecah kan?)

Just The Plain Nenna said... [Reply to comment]

waaahhh...byknye kucing....
nak satu?hehe..

Ruh Al-Jadid (روح الجديد) said... [Reply to comment]

to awe..

hahaha...ak dgr kucen di aspuri menerima nasib yg berbeza dr kucen di aspura

to Just The Plain Nenna

sila2 mai2 amik kucing...hehehe
leh pilih mne 1 nak..sume free je.
no terms & conditions apply...

cmanya kna mndikn smula laa...
sbb dipercayai kucen2 di sana x mandi kot..heehehe

EmberPen said... [Reply to comment]

wow! ana suke je kucin2 tu, tp diorg lari bila ana dtg dkt...huhu...
ana kan baik terhadap mereka (ana la yg buat lauk drpd diorg, huahuahua)
weh, kucin musolla la!!
nnt ana g ctu insyaAllah.
meow~~

Saifullah [SwordOfAllah] said... [Reply to comment]

hhahaha,
ni aidil tgok mst jd ghairah~
dy kn gile kt kucing.
hahaha, trumpat aidil lak~

ainazirah said... [Reply to comment]

to awe..
aku ade je gambo2 kucen.. tp x igt nme r.. hahaha tp sumer kucen kat blok F tyme kte dah pindah tyme spm..

kucen kat aspuri yg Rupert uh - kawan Nabihah sbb nabihah slalu bagi jari dier suh kucen uh isap.. duh~,,
dier suke gle hisap jari orang.. ade skali aku bangun tdo (aku tertido atas karpet tgh dorm), dier hisap jari kaki aku.. mmg aku terkejut + TERse*** laaa (sket je) .. hahaha

p/s; tu salah Rupert~ lalalala~

Annas Alias said... [Reply to comment]

hahaha. smart r arip. pembuat post kucing ke3 utk arini. haha.

aku menang r arip. aku ade 5 gambo kucing, hehe.

(kucing kisas satu fenomena~. sampai tertukar hadaf kolej dan org wat post psl diorg. giler lah)

AxL VoGa said... [Reply to comment]

kenapa x tmbh lagi satu keunikan kt KISAS tu..TTFBU n Cat...