Jun 20, 2009

Home » » Aku Chenta Sama....

Aku Chenta Sama....

Untuk post kali nih, aku nak confess perasaan cinta aku kat sesuatu.......cbe teke mende....cepat2.....teka jgn x teka. Sape btl dapat (penampar jepun) special dari ak...hehe

Aku sekarang dilamun chenta dgn Pre-Calculus yg sgt laa menguji kesabaran aku dalam usaha nak ngorat dy...adoyai....

tyme blaja paham je...no problem pn...da dpt assignment...haaa....amik ko...baru ko sdr langit tggi rendah...padan muka...hahaha...bak kata Dr. Samsul, kami ajar yg sng2 je..yg susah tue wt sendiri...alorhhh.

Makanya aku skrg sedang memeningkan pale sndiri nk wt assignment pre-calculus nih...nasib dy groupwork...sng sket nk wat keje....hahaha...ad gk laa kemudahan yg diberi upenye..lol.

Xpe2...ak yakin assignment nih akan disiapkan dgn jayanya tak lame lagi...doakan usaha aku ngorat pre-calculus nih berjaya...ahahaha...Aminnn.

9 comments:

awe said... [Reply to comment]

aku tawu tajuk ko tuh nak attract org kan

hahaha...
ape2 pun
smuga berjaya ah ngorat subject tuh
nak berjaya ngorat kene rajin la
dan tau strategi nk tekel

EmberPen said... [Reply to comment]

ana sokong awe!
strategi cne nk approach dia kne ada.
n juga btanya la slalu kat pakar 'cinta' enta tu.
hahaha
moga bjaya.
(doakan ana pun dpt diterima cinta oleh fizik)

QistinaNafisahIman. said... [Reply to comment]

xpe2...buat je slow2...
gerenti dapat punye lah...

Ruh Al-Jadid (روح الجديد) said... [Reply to comment]

to Qistina..

dak Meche x dpt k assignment calculus??

dpt gk kn...tp rsenye soklan len2 kot..huhu

serunaiklang_91 said... [Reply to comment]

oh pre calculus,,
trime lah cinta tuan punyer blog ni..
penat dia fikir camne nak ngorat ko!!!!

hahaha..aku doakan ko berjaya ngorat pre calculus tu..

daa~~=)

QistinaNafisahIman. said... [Reply to comment]

dpt je. kitorg pun kene buat in group...kalau buat sorang2 mmg matilah jawabnye...
rasanya soalan lain2...xpe2...
papepun, buat je slow2...x fhm, boleh tanye kawan...
xpun lecturer ke...
nak tanye ana pun boleh...
kalau ana blh tlg, ana tlg la...
=)

syafiqq1991 said... [Reply to comment]

bagusle... jangang ko bercinta dengan budak pompuan sudah... at this age love is normal..

tea're said... [Reply to comment]

haha..
anda juga jatoh chenta sama
calculus...
taniah2..
terus2 cintakan calculus tuh...

Firas said... [Reply to comment]

apa yg buat anda tertarik kepada si dia?
adakah kerana rupa (yg bnyk contengan simbol di atasnye)
atau hartanya(4 da sake of kije)
ataupun pengaruhnya? (markah yg akan di beri oleh lecturer sbab ko berjaya ngorat dy)
huhuhuhu
merapu sebentar

so kne bnyk 'berdating' dgn si dia lah ye
all da best!