May 2, 2009

Home » » Alahai Mat Rempit

Alahai Mat Rempit

Kali nie aku nak post pasal Mat Rempit lak...
jgn tertanya-tanya ape mimpi aku nulih sal Mat Rempit nih...
Adakah aku juga da jadi Mat Rempit????
idaknye laa..(mintak dijauhi)..haha

Tapi baru semalam
aku nie nyaris nak mampos & kene langgar dek moto Mat Rempit

yang memecut kaw2 kat tepi jalan (area org nk lintas jalan lak 2)
ngeng tul laaa....xde jalan len k...

Klu 1 motor je ley thn lg
nie smpi 3 ke 4 motor....ak pn x pasan diorg tgh pecut...
taw2 je badan ak da rse berangin kaw2 nak mampos...gle2 nye berangin
pastu moto 2 lalu trkena sket part moto 2 kat badan ak...perghhh....

ak igt 2 je laa kot...tbe2 lg 1 motor pn pecut kaw2 gak
sme je laa ak x perasan tp yg nie nsb rr ak sempat elak...
then dtg laa motor yg ke-3 & ke-4 pecut laju2 gak...huihh..

msa 2 aku kat Parit Buntar...jalan lak Jam (ad pasar malam)
pastu ayah aku suh gi kedai beli Paper Sinar (muke adik aku msk paper)
so aku pun kuar laa kete...smpi je kat tepi jalan trus jadi bnde malang 2
btl2 tp kete lak 2...hahaha...ikt dr dy punye laju 2...klu kene langgar laa kan

same ad ak ad jadi Arwah,
patah kaki, patah tangan, kedua2nya patah dll leh berlaku..

kaw2 laaa cuak mase 2 kan...pastu bkn ak sorg je yg ad kat area 2...
rmi lg orang len tgh same2 ak nak lintas jalan......

Ad sorang Cina 2 dy tgk gak mat2 rempit 2....lps diorang lalu
Cina 2 wt muke marah...pastu tbe2 dy senyum...aik??? asl ko senyum??
cam ad pape je...tp ak Husnuzzon(sangka baik) laa...myb dy igt bnd 2 lawak..

To Mat Rempit :-
aku sbnrnye x kuasa nk tegor korang supaya tak merempit
tapi kalo korang nak mati cepat

kat jalan lurus ke,
jalan kona ke,
belakang kete k,
bawah lori k,
kat bumper kete k,
depan bas k,
kat reban ayam k,

JGN rrr LIBATKAN ORG X BERSALAH!!!!!

pape pun lps 2 ak trus istighfar....
nie petanda Tuhan suh aku muhasabah nie...
huhuhu.....

Astaghfirullahal'azim



Adakah Mat Rempit nie ibarat Monyet???
Ingatlah orang yang tersayang
jangan merempit.....


Huiyyooo.....kire hebat laa 2...kalo jatuh tanggung sndr...
gue x terlibat ok.....


Camnie pun Mat Rempit gak ke???

3 comments:

syara said... [Reply to comment]

hak3.yang bawah uh pkai pe?
kuasa solar ke bateri ke ?
xdek rantai un nk kayuh

~*~adila fadlin~*~ said... [Reply to comment]

btullah syara..unik tol motor kat bawah tu..
bley try wat satu ni..
huk2~

Ruh Al-Jadid (روح الجديد) said... [Reply to comment]

Adoyai...
ak cite sal ak nk kene lggr
bkn suh ko komen sal gmbr bwh 2..
nyesal ltk...tp ak x nk buang
sbb gmbr 2 menarik..hahaha