May 2, 2009

Home » » 2nd Award

2nd Award



d@ rules...

1. Copy award di atas untuk diletakkan di blog anda..
2. Nyatakan 5 fakta menarik tentang pemberi award ini..

Nur Areefah
  1. dy nie aku kenal masa kat Republic 1991
  2. sangat laa happy go lucky
  3. skrg tgh promote T-Shirt Republic 1991
  4. antara top user dlm Republic 1991
  5. dy nie ske t-do & ske jga malam
Amani
  1. ak x igt ak add dy k dy yg add ak dlm YM
  2. slalu mntk tolong ak pasal coding (wlupn ak bkn reti sgt)
  3. pun member dalam Republic 1991
  4. dy nih nak pi Mesir (Chaiyok2)
  5. dy nie pun jenis banyak cakap..huhu

3. Setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta/hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya..
  1. Aku dapat pi UIA
  2. Aku juga dapat Matrikulasi Perak
  3. Aku suke on9
  4. hobi ak skarang pi jenguk2 blog org len
  5. aku nie sporting orangnye
  6. aku x ske gado2 ngan orang kecuali klu dy cari gado ngan aku
  7. Aku da lulus test JPJ & da dpt lesen P
  8. Aku suke gak laa tido sket2....hahaha
  9. Aku suke ngusik orang
  10. Aku sedang tggu jawapan kemasukan ke UTP skrg nie..

4. Anda perlu memilih 10 penerima award seterusnya dan describe tentang mereka..
  1. Amir - sbb dy slalu msk blog ak
  2. Epul - dy rank 2 slalu msk blog ak
  3. Hawa - dy lak rank ke-3
  4. Azim - rank 4 slalu msk blog ak & merupakan roomate ak masa f4 & debater KISAS
  5. Iejan - rank ke-5 slalu msk blog aku & krew ILuvIslam...huhu
  6. cik Ika - dy nie slalu gado2 ngan ak dalam Forum 1991
  7. Mat Yan - dy nie boss ak dalam MMU dlu...hahaha bos plg sengal...
  8. Wawan - Sekelas ngan aku msa form 5 & duk sebelah aku
  9. Afiq - dy nie pun roomate aku msa form 4 dlu & sgt laa sengal
  10. Nafis - nie juga adalah roomate aku msa form 4 & sgt hbt dlm BI

5. Jangan lupa melawat blog kawan anda dan meninggalkan komen yang menyatakan mereka telah di tag..

Ok2...nnt ak cakap kat diorang ekk..huhu
tq Epah kasi Award kat aku...hahaha...rse cam wt tag je nih..

6 comments:

Syahiran said... [Reply to comment]

celaka..hahaha..ko pn sengal gak~
arigatO~

Ruh Al-Jadid (روح الجديد) said... [Reply to comment]

ak bg tag kt ko patut ko bg time kasih sengal...bkn celaka

duhh...2 laa psl batch kta x bljr sivik...hahaha...ngeng tol..

*ika* said... [Reply to comment]

hoh..ditag?
tpy dpt award....yeay!

NurAreefah said... [Reply to comment]

erk..ng@h@H@H@..th@nks @ lot sbb menj@y@kn @w@rd ini..sil@ hi@siny@ disudut2 blog mu ini..lol..

Syahiran said... [Reply to comment]

woit..
ko x phm jepn ke..
kn aku da bg arigato tu..pe da

Ruh Al-Jadid (روح الجديد) said... [Reply to comment]

sbb ak org melayu...
lgpn ko nye arigato cm x ikhlas
sbb ad celaka kt atas...ngeng