Mar 10, 2009

Home » , » Debaran Keputusan

Debaran Keputusan

Aku sbnanye tak tau nak tulih apa2 ari nie. Jantung asik 'dup dup' aje. Ini tandanya cuak menanti keputusan SPM yang nak diumumkan lusa. Nak menaip nie pun tersangkut-sangkut nih. Tapi apa sangat yang aku boleh buat sekarang. Juz berserah je laa pada Allah s.w.t. Tak ada yang lain dah aku nak berserah & bertawakkal selain pada Allah. Nak patah balik form 4 & form 5 nak study sungguh2 da x boley da. Nak menyesal pun tak guna kan. Berserah aje laa.

Jadi memandangkan result diumumkan tyme hari sekolah, nak tak nak aku kena pegi ambik result sendiri. So esok pagi mungkin aku da bertolak dari Kamunting ke Klang. Aku jangka da sampai kt KI nanti konfem jantung yang berdebar nih bertambah berdebar lagi. Yaqzan bagitau aku Ahmad Akmal, Ilham Juanda & Solehhuddin da bertolak da gi KISAS.

Aku redha je nanti camne result aku. Pape pn tahniah pada adik aku (9A PMR) & kakak aku (4 Principal STPM)

Jadi sekali lagi dalam post nie aku nak mintak maaf sekali lagi kat sume orang. Yang nie aku rase aku tak mengikut orang da kot (macam post sebelum nie aku ikt orang lain). Aku mintak maap sangat2 kat sume kawan2 yang kenal aku tak kira laa kenal di dunia nyata or di alam maya.

Aku mintak maaf kat sume kawan-kawan aku yang sama-sama belajar ngan aku masa kat :-
  • Tadika Islam, Simpang 4, Semanggo, Perak
  • SK Jalan Matang Buluh, Bagan Serai, Perak
  • SK Tanjong Piandang, Tanjong Piandang, Perak
  • SMKA Sultan Azlan Shah, Seri Iskandar, Bota, Perak
  • Kolej Islam Sultan Alam Shah, Kampung Jawa, Klang, Selangor
  • Pondok Baitul Qura', Sungai Udang, Melaka
Tak Lupa mohon maaf kepada semua abang2 & akak2 senior & even kepada junior2 aku...salah silap harap dimaafi. Ikhlas dari hamba yang hina nie.

Doakan semoga aku dapat keputusan yang cemerlang dalam SPM nih.
Insya Allah.

5 comments:

cimok said... [Reply to comment]

ko mne ade wat slh ngan ak. kekeke.
ak pon nak minta maap. hehe. jumpe kat sane...

mynmeisazm :) said... [Reply to comment]

huhu.
aku blum nervous lg nih.
esok malam baru nervous kot.
hehehehe

hanya.aku said... [Reply to comment]

oish.
neves suda dtg siket demi siket.
minx maap gaks erk.
huhu.

serunaiklang_91 said... [Reply to comment]

semoga berjaya di dalam SPM...bittaufiq wannajah....

Firas said... [Reply to comment]

maap bnyk2 yek arep
ak rase ak BANYAK sangat wat salah ngan ko

hehehe da smpai kisas jgn maen tenet smpai esok pagi

hoohohoho

jmpe kat sane