Jan 6, 2009

Home » » Basikal Kena Curi.......!!!!!!!??????

Basikal Kena Curi.......!!!!!!!??????


nie bukan basikal aku ek....


Hmmmph.....hangin satu badan. Tak jumpe lagi beskal aku nih. Da laa kt umh xde motor. Abis rr transport aku cam nih. Tadi gi Pasar Malam pun jalan kaki je. Mau nak tercabut lutut aku. Nih Tension nie. Nie angkara kunci ilang pnye psl laa nie. Abis ilang beskal aku yang da bape generasi ntah pakai. Nie yang tambah kepelikan aku nih. Beskal buruk pun nak curi ke???? Kot ye pun da ketagih nak gi CC tak payah rr curi beskal aku!!!!!

Time ilang tue ak leh lak g tepon mak aku suh ambik aku. Nak jalan kaki boleh. Probability kena kejar anjing tue ad rr dalam 89%(Fobia aku ngan anjing nih). Kena pulak langit cow2 gelap. Memang nak ujan lebat. Sekali call mak ak ad kat sekolah adik aku hntr dy blk asrama. Sudah.....takkan nk jalan kaki jugak kot. Kurus aku cam nih.

Last2 ayah aku datang ambik. Nasib ayah aku da balik dari Ipoh hntr kakak aku balik IPI(Institut Perguruan Ipoh). Kalau tak aku kena tunggu laa jawabnye huhuhu...... Tapi tetap tension laa sebab aku da xde transport da nih. Tak leh jadik nih. Kena wat operasi menjejak basikal yang hilang.

Jadi kepada pencuri basikal aku tue....pulangkan laa basikal aku tue. Ingat sikit Curi tue dapat dosa ko tau tak.....Pulangkanlah Basikalku........................:-(

2 comments:

[jeEd]*[hunNey] said... [Reply to comment]

pencuri tuh
ade blOg ke? :)

Saifullah Al-Haq said... [Reply to comment]

nnt dy g CC ditakdirkan Allah bukak blog aku dy bace rr 2....g pn ak tujukan kpd sume pencuri basikal kt dunia nih....huhuhu