May 13, 2009

Home » » Video Hari Guru

Video Hari Guru

Aku Upload dlu video yang nie
komen2 laa ekk...bg komen yg membina...
klu rasa komen x membina x pyh bg komen...hahaha...ok
LAYAN....

Sebelum tu juz nak inform
kawan2 kita batch 53 yang dapat JPA tawaran Middle East
akan pegi INTEC Ahad nie untuk persediaan 3 Bulan
Sama-sama kita doakan diorang semua..
Semoga Batch kita terus unggul di persada dunia..


28 comments:

Mohamad Baihaqi bin Mohamad Basri said... [Reply to comment]

Arip, bg ak tisu..
nak nangis lah...

tahniah!

fadhli said... [Reply to comment]

bai nk nangis..huhu
nak nangis gk r..
waaaaa!!!
tp arep..aku rase slide utk each pic cam laju je..xdpt hayati sgt..huhu

p/s:letk r pic kriket skali..
bkn ke ade ustz zainal skali?

sajeedhani. said... [Reply to comment]

aku sedey.
isk3. :(
lagu tu comel.
aku suke.
isk3. :(

video ni best.
sukeeee. :)

AxL VoGa said... [Reply to comment]

Sedih syahdu pilu...
rindu kt cikgu2 sume...
nice job...

p/s:seriously, rase cm nk cry je..

AxL VoGa said... [Reply to comment]

btw...lagu tu mmg best...so sweet...
good job!!

awe said... [Reply to comment]

tahniah la arif
kerana skali lagi
ko ade inisiatif nak buat mcm ni

sgt2 sweet
semoga cikgu2 kita sntiasa diberkati Allah

Z@_M4uzAN said... [Reply to comment]

arip..ak brasa bngga krana
bersamamu dlm mmu..

kui2x..vid nie da smart

tp kalo leh gamba 2 jgn laju sgt..
slow2 ckit..huhu

NaFiS said... [Reply to comment]

btol3..
gamba cam laju skt ar..

p/s: asal intro die ak rase cam penah tgk ek??

~MauiZah HasAnah~ said... [Reply to comment]

owh0!
tahniah!
bez..sdey..mengimbau kmbli kngn d kisas~
gud j0b~

~Ms. Iva~ said... [Reply to comment]

alamak arip..
intro bdk solat tue sebijik thn lepas punye..
cume tukar lagu jer.. huhu..

btw.. good job arr..
thumbsup tuk arep...!!

ainazirah said... [Reply to comment]

bgus2.. mnyentuh hati

~cik zue~ said... [Reply to comment]

walaupun aku telah khatam lagu tu berjuta2 kali.. nak nangis gak maa!!!
huhu

congrates yaa pak arip!!

intro tak ley blaa..

sorilah.. cuma rasa cm tak puas..
sbb tak semua pic cikgu2 ada kan??
e.g : cikgu maria.. miss lin.. miss lini.. cikgu marina.. ustzh rasyidah..

wawan said... [Reply to comment]

sama ngan komen sblum ni
laju sgtlh
btw..thniah kt ko arip...
rindu kt cg2 sume...

syafiqq1991 said... [Reply to comment]

Best..
cuma video doa tu kan dah pernah pakai dulu...
and make sure all teachers' pix are there...

kata tulis nama budak dapat scholaship.

Ruh Al-Jadid (روح الجديد) said... [Reply to comment]

to syafiq1991 a.k.a. Fendi

lum msanya lg tnjk nma yg da dpt scholarship...tggu nk fly nnt bru tyg blk..bru ad ummphh...

intro 2 haha...sje je ltk..
nk suh org brlakon xde lak kan...

to all yg kta laju...
actually ak sejak render lg ak da prasan video nie laju & ak pn x bpe puas tgk..tp klu nk adjust blk pn x leh byk2 gk...tp tgk laa cmne..huhu..nnt ak cbe settlekan laju2 nih...huhu..

.:namakusab.: said... [Reply to comment]

bagus2..
omedetto bjaya gak siapkan video ni.
nice.
ak yg tengah ngntuk ni cam nak tgkap leleh jek..
comel la lagu tu..
tp nak last2 tu asal gmbo laju?
xsmpat aku tgk pic madam kala..

DiDi said... [Reply to comment]
This comment has been removed by the author.
Annas Alias said... [Reply to comment]

wawawa. lagu comel xleh bla. dan agak syahdu r tgk video nih. huhu. bagus, arip. bagus, bagus.

amiR muJahiD said... [Reply to comment]

tahniah arep...
terima kasih sbb wat video ni...
i'm speechless...

nak nanges...
rindu...:(

Bekas Pelajar KIK said... [Reply to comment]

Salam,
Ana bekas pelajar KISAS, dan ana ingin mengambil kesempatan ini untuk mengucapkan tahniah kepada saudara Arif atas usaha yang telah dicurahkan dalam menjayakan video hari guru ini. Saya juga ingin mengucapkan tahniah kepada kawan-kawan Arif yang sudi berkongsi gambar dalam video ini.

Ana dapat merasakan yang guru-guru KISAS pasti tersentuh kerana Batch 53 masih lagi mengingati mereka.

Secara peribadi video ini cukup menyentuh perasaan saya. Seandainya saya merupakan seorang guru, saya turut akan merasakan kebahagian kerana melihat betapa anak-anak didik saya masih mengingati saya.

Saya rasa video ini sudah cukup baik tetapi masih ada ruang untuk memperkemasnya lagi. Mungkin dapat ditambah lagi dengan gambar-gambar guru-guru yang tiada dalam video ini.

Sekian sahaja dari saya. Sekali lagi saya ucapkan jutaan tahniah buat saudara Arif serta seluruh Batch 53. Insya-Allah warga bumi Waqafan ini akan cemerlang di persada dunia.

Wsalam.

syamilnazmi said... [Reply to comment]

arip tahniah buat video ni amat tersentuh hati. tapi bukan semua gambar cikgu ade kat dalam video ni. tapi itu bukan salah ko pun
kalau sape2 perasan ade cikgu2 yg dah lame mengajar x de dalam video ni .hu3

ainazirah said... [Reply to comment]

scan gambar dr restu~~

Aku_diriku said... [Reply to comment]

sori arip ak lmbt komen...
mmg best ah..
ak sbnrnya xnk ade gamba ak..
ntah cmne, ko mmg power bleh jupe..
apapon tq bebanyak!!
:D

Ruh Al-Jadid (روح الجديد) said... [Reply to comment]

huhu...thaks 4 all the comments

tp 2 laa ad pic cikgu2 yg trggl
rse cm x best plak...so spe yg prasan ad trtggl & dy ad gmbr cikgu 2..leh send kt ak ek...

sbbnye klu prasan gak ad pic cikgu yg berulang...so klu ad pic cikgu len..leh replace je nnt...

syamilnazmi said... [Reply to comment]

aku x de gambar2 tu tapi aku setuju ngan ainazirah scan je gambar dari restu senang cite.takut nanti ade plak cikgu2 yg terase

Ruh Al-Jadid (روح الجديد) said... [Reply to comment]

haha...
BUKU RESTU AK da jd Khazanah negara
spe nk tolong scan...ak nye Restu da smpn abis dlm stor...2 psl ak mntk
supply gmbr..huhu

Far said... [Reply to comment]

besh2 weh...dahsat ahh ko.
nak donlod video nih..
ko letak kt megaupload ke bley x?
nk download....

husna said... [Reply to comment]

ak sokong alia..
gamba org solat tros mengimbau yg taun lps punya..
adeyh,,
sedey la ak 29 nih xdpt pegi kisas..
dah wat yg bru upload taw..
ak donlod siap2 dah yg nih punya..
buat kenangan..
tabikk rr..